Murtoilmaisu

Suunnittelemme ja toteutamme turvajärjestelmän , joka pienentää murto-, ilkivalta- tai henkilökohtaisen turvallisuuden riskiä. Murtoilmaisujärjestelmä luo huomattavan pelotteen kiinnijäämisestä ja ennaltaehkäisee tehokkaasti rikoksia.

Toimiva ja kustannustehokas järjestelmä vaatii asiantuntevan ja kokeneen suunnittelijan, joka riittävät perustiedot hankittuaan tarjoaa asiakkaalle juuri sitä mitä tarvitaan. Luotettavuus, helppokäyttöisyys ja joustavuus ovat tekijöitä, joita käyttäjät arvostavat ja odottavat järjestelmiltä.

Usein murtoilmaisujärjestelmään liitetään lakisääteisiä palovaroittimia, vesivuotoilmaisimia, lämpötilailmaisia, hätäkutsupainikkeita sekä muita tarvittavia valvontalaitteita, joilla suojaudutaan tehokkaasti muiltakin vahinkoriskeiltä yhdellä järjestelmällä. Voidaan siis puhua kokonaisvaltaisesta turvallisuudesta.

Toimittamamme laitteistot ovat kaikki hyväksyttyjä ja varmatoimisia, tunnettuja markkinajohtajia. DSC, Visonic, Jablotron, HHL, Siemens-Vanderbilt, Alarmcom, Esmikko, AV-GAD, Aritech, Elkron ynnä muiden merkkien asennus ja huolto on hallussa pitkällä 30 vuoden kokemuksella.

 

 

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot 

Tip Top Turva Oy 

Kiilatie 3,  02420 Jorvas

0500-300400

040-7244646

info@tiptopturva.fi

Y-tunnus: 0727711-7